Välineitä ulkoilmaihmisille.

 Korppivuori on Puulaveden Iso-Paatsalo saaren kallio, Puulan korkein paikka. Korkeuseroa ei ole kuin 30 metriä veden pintaan, mutta vuorelta on näkymä Simpiän selälle. Korppivuorelle pääsee ainoastaa vesiteitse tai talvella jäätä pitkin.

Korppivuori on myös varuste vuokraamo, jonka kanootilla tai kajakilla pääsee tutustumaan lähiseutujen tai vaikka pidempien matkojen päässä oleville vesille. Tarjolla on kajakkeja ja kanootteja, vuokraus ajat alkaen vuorokaudesta ja yli viikon mittaiset vuokraukset erillisellä sopimuksella. 1-7vrk vuokraukset näiden sivujen kautta.

Vuokrattujen välineisen luovutus ja palautus pääsääntöisesti Mikkelin Otavasta henkilökohtaisesti. Sovitusti voidaan myös jättää varusteet noudettaviksi Otavasta tai muusta paikasta.

Saatavana myös telttoja, riippumattoja, keittimiä ym. retkeilyvarusteita sekä kuljetusvälineitä kajakeille, kanooteille.

Tarvittaessa myös varusteiden kuljetus sovittuun paikkaan sekä autonsiirrot.

Sijainti on Mikkelin Otavassa ja Puulan rantaan on vain parin kilometrin matka, niin melomaan pääsee helposti. Saimaan lähimmät rannat ovat noin 15km päässä ja Luonterin rannat, Anttolassa ovat myös helposti saavutettavissa.
Repoveden Saarijärven sisääntuloon ja parkkiin on matkaa alle 70km.

Kesäkauden, eli kesäkuu- elokuu, kajakki- ja kanoottivuokraus toimii myös Ristiinassa, Varkaantaipaleen kesäravintolalla. Vuokrauspiste on aivan rannan tuntumassa ja siitä on 6km helppo melontamatka Astuvansalmen kalliomaalauksille. Siellä on saatavilla Gobo Molake yksikkö kajakkeja ja Pelican canoe 2-3hlö avokanootteja varusteineen. 

Huomioittehan, että kajakkien ja kanoottien vuokraus edellyttää aikaisempaa kokemusta melonnasta, täysi-ikäisyyttä sekä riittävää uimataitoa! Samoin retkeilyvälineiden- ja tarvikkeiden vuokraus edellyttää niiden turvallisen käytön tuntemista.

Jos seuruessa on mukana alaikäisiä lapsia tulee vuokraajan itse huolehdittava, että alaikäisellä on kokoon, ikään ja uimataitoon nähden oikea ja turvallinen kellunta- tai pelastusliivi.

Kanoottien ja kajakkien käyttö koskireiteillä edellyttää erillistä sopimusta ja/tai suunitellun reitin tietojen luovuttamista ennen sopimusta vuokrananatajlle. Kaikken välineiden maastaviennistä, eli käyttöön Suomen rajojen ulkopuolella, on erikseen tehtävä sopimus.

Tarkemmat vuokrausehdot täällä.

 

Korppivuori Adventures on XTR Median, Y 2873664-2, aputoiminimi.
Mikael Torppa – puh/tel +358 400 566697 mikael@xtrmedia.fi

 

Korppivuori Adventures – XTR Media

Otava, Mikkeli

Puh/tel: +358 400 566 697

mikael@xtrmedia.fi

Y 2873664-2

Olemme vastuullinen Metsähallituksen yhteistyöyrittäjä.

Olitko asiakkaamme? Jätä palaute (Google arvostelu)

Edenred